Nyheter

     

Bli en av oss!

Er du glad i å treffe nye trivelige mennesker? Er du interessert i god mat, helse og velvære?


Da skulle du passe som selger hos oss, få anledning til å forsyne ditt hjem med god sunn mat og naturlige hudpleieprodukter samtidig tjene penger.
Som Forhandler kjøper du produktene til en rabattert pris, med en direkte fortjeneste på 25%.  Som Återförsäljare kan du även tipsa andra om att bli Återförsäljare. 

Som Forhandler kan du også anbefale andre å bli fohandler, du kan bygge din egen gruppe og selv bli Distriktssjef. Da vil du i tillegg tjene penger på din gruppes omsetning.

Les mer om å gjøre karriere i Alpnaering.

Du har også muligheten til å tjene ekstra penger! Du kan velge å anbefale våre produkter til venner og bekjente for å tjene ekstra lommepenger, eller jobbe med hjemmedemonstrasjoner på hel-eller deltid for å tjene mer penger. Det er helt opp til deg!

Du behøver ingen forkunnskaper, erfaring eller økonomiske ressurser. Som forhandler for Alpnaering vil du få opplæring innen kost, hudpleie, helse, demonstrasjonsteknikk, nye oppskrifter mm.

For å få mer informasjon om det å være Forhandler fyller du ut kontaktskjema HER og du vil bli kontaktet av en av våre dyktige Distriktssjefer. Hun/han vil gi deg all den informasjon og hjelp du trenger for å komme i gang.

     
 
0 artiklar, Totalt 0,00kr
  Kasse