Nyheter

     

Bli vertskap for en mat, helse og hudpleiekveld

Alpnaerings produkter selges på smaksdemonstrasjoner, såkalt homeparties. Det er både en smart og trivelig måte å handle på for deg som er konsument. Du får smake på alt du er interessert i, får oppskrifter og andre tips vedr. matlaging som du kan få nytte av til både hverdag og fest. Er du dessuten interessert i kost, helse og hudpleie finnes det mye for deg! Her kan du planlegge dine innkjøp i ro og fred, få svar på spørsmål og bestille dine varer direkte fra en av våre dyktige forhandlere.

Som vertskap inviterer du gjester til en smaksdemonstrasjon hjemme hos deg. Temaet for kvelden bestemmer du sammen med din Forhandler som også tar med og byr på en meny av smaksprøver med f.eks dipp-sauser, noen gode oster, en pizza-bit eller noen andre småretter. Et annet eksempel på tema kan være mini-SPA for myke hender eller et ansiktsprogram med rengjøring etterfulgt med en fukt-krem.

Som takk for at du er vertskap får du spesielle fordeler og får i tillegg velge ett eller flere gratis produkter. 

Temaet for kvelden bestemmer du sammen med din forhandler! 

        

Vi trenger forøvrig å bli flere — kanskje du vil begynne å selge Alpnaering og servere smaksprøver til dine bekjente selv neste gang?
Fyll ut kontaktskjemaet, så blir du kontaktet av en av våre dyktige forhandlere!

     
 
0 artiklar, Totalt 0,00kr
  Kasse