Bearnaisesaus
Alpnaerings Bearnaisesaus er en fettfattig og smaksrik saus som du tilbereder raskt og enkelt. Den gir måltidet en enkel oppgradering og tilfører det lille ekstra til både kjøtt, fisk og grønnsaker.
-
Innholdsfortegnelse
Ingredienser: Rismel, potetstivelse, skummetmelkpulver, fett (solsikkeolje, glukose, melkeprotein), salt (jodisert), gjærekstrakt, fortykningsmiddel
(gummi arabicum, guarkjernmel), eggeplommepulver, krydderblandning (med soja), fruktose, løk, estragon, aroma, krydder, sitronpulver, surhetsregulerende middel sitronsyre. -
Næringstabell
Næringsverdi per 100 ml Energi kJ (kcal) 345(82) Fett
hvorav mettet2.6 g
1.1 gKarbohydrater
hvorav sukkerarter9.3 g
6.2 gFibers 5.6 g Protein 4.5 g Salt 1.7 g -
Annet
Tilberedning: 1 ss (ca. 10g) pulver røres ned i 1 dl melk (1.5% fett). La syde under omrøring i ca 1 minutt.
For en rundere smak, rør i 10-20g smør pr dl saus, eller noen spiseskjeer crème fraiche i den ferdige sausen.
Om
Alpnaerings Bearnaisesaus er den ultimate løsningen for å raskt og enkelt lage den klassiske bearnaisesmaken hjemme. Dette bearnaisesauspulveret kokes enkelt opp i melk for å gi deg en fettfattig, smaksrik og kremet saus med den perfekte balansen av urter. Men det stopper ikke der – du kan også nyte denne herlige sausen som en kald dip ved å blande den i creme fraiche. Allsidigheten gjør Alpnaerings Bearnaisesaus til det ideelle valget for både varme og kalde retter, og den vil definitivt bli en favoritt på matbordet. Enkelt, smaksrikt og alltid klar til å heve smaksnivået på måltidene dine.