Saus napolitane
Italiensk pastasaus med en fin tomatkarakter. Bruk den som den er til forskjellige typer pasta eller tilsett den i din egen kjøttsaus. Den passer også utmerket som tomatsaus på din hjemmelagde pizza.
-
Innholdsfortegnelse
Ingredienser: Tomat (pulver og flak) 47%, rismel,
løk, salt (jodisert), potetstivelse, rapsolje, naturlig
aroma, fortykningsmiddel guarkjernemel, krydder,
hvitløk, fruktose, rødbetejuicepulver, persille.
vegetabilisk · glutenfri -
Næringstabell
Næringsverdi per 100 ml Energi kJ (kcal) 201(48) Fett
hvorav mettet0.9 g
<0.1 gKarbohydrater
hvorav sukkerarter8.0 g
4.1 gProtein 1.5 g Salt 1.2 g -
Annet
Tilberedning: 1 toppet ss (ca 15g) pr. dl vann. Kok opp under omrøring og la småkoke på svak varme i ca 5 min.
Tips: Anbefales til bl. a pastaretter og pizza. Varier gjerne med parmesanost, løk, kjøttdeig eller rødvin.
Om
Alpnaerings Saus Napolitane er det perfekte valget for å raskt og enkelt lage en italiensk pastasaus med en rik tomatkarakter. Dette sauspulveret kokes opp i vann og gir deg en smaksrik saus som passer utmerket til forskjellige typer pasta. Dens allsidighet strekker seg også til å brukes som en smaksforsterker i din egen kjøtt saus eller som en herlig tomatsaus på din hjemmelagde pizza. Med en konsentrasjon av fin tomatsmak blir Alpnaerings Saus Napolitane et uunnværlig tillegg på kjøkkenet for å enkelt skape ekte italienske smaker i rettene dine.