• Eksklusive produkter
  • Fornøyd Kunde Garanti
  • Sveitsisk kvalitet
Create list
Legg til på handleliste
  • My favorites
  • {{ list.name }}

Saus napolitane

Sauser |
Art no. 145 |
Vekt/Volum: 0.25

Italiensk pastasaus med en fin tomatkarakter. Bruk den som den er til forskjellige typer pasta eller tilsett den i din egen kjøttsaus. Den passer også utmerket som tomatsaus på din hjemmelagde pizza.

Finnes på lager
Inkl. mva:
259 kr
{{ price }}

    Om

    Alpnaerings Saus Napolitane er det perfekte valget for å raskt og enkelt lage en italiensk pastasaus med en rik tomatkarakter. Dette sauspulveret kokes opp i vann og gir deg en smaksrik saus som passer utmerket til forskjellige typer pasta. Dens allsidighet strekker seg også til å brukes som en smaksforsterker i din egen kjøtt saus eller som en herlig tomatsaus på din hjemmelagde pizza. Med en konsentrasjon av fin tomatsmak blir Alpnaerings Saus Napolitane et uunnværlig tillegg på kjøkkenet for å enkelt skape ekte italienske smaker i rettene dine.

  • Beskrivelse

    Alpnaerings Saus Napolitane er det perfekte valget for å raskt og enkelt lage en italiensk pastasaus med en rik tomatkarakter. Dette sauspulveret kokes opp i vann og gir deg en smaksrik saus som passer utmerket til forskjellige typer pasta. Dens allsidighet strekker seg også til å brukes som en smaksforsterker i din egen kjøtt saus eller som en herlig tomatsaus på din hjemmelagde pizza. Med en konsentrasjon av fin tomatsmak blir Alpnaerings Saus Napolitane et uunnværlig tillegg på kjøkkenet for å enkelt skape ekte italienske smaker i rettene dine.

  • Innholdsfortegnelse
    Ingredienser: Tomat (pulver og flak) 47%, rismel,
    løk, salt (jodisert), potetstivelse, rapsolje, naturlig
    aroma, fortykningsmiddel guarkjernemel, krydder,
    hvitløk, fruktose, rødbetejuicepulver, persille.
    vegetabilisk · glutenfri
  • Næringstabell
    Næringsverdi per   100 ml
    Energi kJ (kcal)   201(48)

    Fett
         hvorav mettet

      0.9 g
    <0.1 g
    Karbohydrater
         hvorav sukkerarter
      8.0 g
    4.1 g
    Protein   1.5 g
    Salt   1.2 g
  • Annet
    Tilberedning: 1 toppet ss (ca 15g) pr. dl vann. Kok opp under omrøring og la småkoke på svak varme i ca 5 min.

    Tips
    : Anbefales til bl. a pastaretter og pizza. Varier gjerne med parmesanost, løk, kjøttdeig eller rødvin.