Steinsoppsuppe
En mettende suppe med fantastisk smak, lett å tilberede og variere! Lag enkelt en deilig saus eller stuing ved å redusere vannmengden. Steinsoppsuppe kan også tilberedes med melk for en fyldigere saus eller suppe.
-
Innholdsfortegnelse
Ingredienser: Potetstivelse, hvetemel, fjellsalt fra Bex (CH), skummet melkpulver, steinsopp 6%, rapsolje, naturlig aroma, proteinekstrakt (av solsikke),
fløtepulver, løselig maisfiber, løk, naturlig steinsopparoma, hvitløk, hvitpepper. -
Næringstabell
Næringsverdi per 100 ml Energi kJ (kcal) 90(21) Fett
hvorav mettet0 g
0 gKarbohydrater
hvorav sukkerarter3.6 g
0 gProtein 0.7 g Salt 0.96 g -
Annet
Tilberedning: 1 ½ ss (ca 14 g) røres i 2 dl kaldt vann. La suppen småkoke under stadig omrøring i 7-10 minutter.
Tips: Ønsker du en mer kremaktig suppe, kan en del
av vannet byttes ut med melk.
Nydelig smørost: Bland 1 ss Steinsoppsuppepulver med 1 dl crème fraiche og la det stå I kjøleskap i ca 1 time.
Om
Alpnaerings Steinsoppsuppe er et allsidig pulver som tilbyr både bekvemmelighet og en herlig smaksopplevelse. Ved enkel tilberedning med vann blir den raskt til en kremet og velsmakende suppe, perfekt for de dagene når tiden er knapp. Men det stopper ikke der – dette allsidige pulveret kan også brukes til å lage en kremet soppdipp ved å blande med kremost, eller som smakstilsetning i kjøttdeig for å lage velsmakende biffer eller kjøttkake. Alpnaerings Steinsoppsuppe er en kreativ kokks hemmelighet for å gi rettene dine en ekstra dimensjon av soppaktig og velbalansert smak.