Løksuppe
Løksuppe med en base av tørket og ovnsstekt løk. En pulversuppe allsidig nok til å brukes til å tilberede både saus, kjøttboller og kremost.
-
Innholdsfortegnelse
Ingredienser: Tørket løk 28%, potetstivelse, aroma (med
soya, melk, selleri, sennep, fargestoff ammoniakk-karamell),
maltodekstrin, salt (jodisert), naturlig hvit vins-aroma, rismel, smaksforsterkere (mononatriumglutamat, dinatriuminosinat, dinatriumguanylat), animalsk fett, krydder (med soya), naturlig løkaroma, hvitløk, pepper. -
Næringstabell
Næringsverdi per 100 ml Energi kJ (kcal) 125(30) Fett
hvorav mettet0.8 g
0.4 gKarbohydrater
hvorav sukkerarter4.4 g
1.1 gProtein 0.6 g Salt 1.2 g -
Annet
Tilberedning: 7 ss (ca 90 g) røres i 1 liter kaldt vann. La
suppen småkoke under omrøring i 10 min. (Gir 4 porsjoner suppe).
Tips:
Nydelig smørost: 1 ss Løksuppe (pulver), 1 dl crème fraiche. Bland og la det stå i kjøleskap i ca 1 time.
Som forrett: Strø små terninger av hvitt ristet brød og reven ost over suppen og gratiner i steke ovnen på 200°C til osten har fått fin farge.
Bland med melk til en fettfattig løksaus.
Kjøttboller:
500 g kjøttdeig
3 ss Løksuppe (pulver)
2-4 ss vann.
Bland alt og rull kjøttboller. Stek i stekepanne eller på langpanne i ovn, 225°C i ca 10 - 15 min.
Om
Utforsk Alpnaerings løksuppe som ikke bare er en suppe, men som også kan brukes til å lage deilige sauser, saftige kjøttboller og deilig kremost. Med tørket og ovnsstekt løk gir den en dyp og smakfull base til rettene dine. Ved å justere vannmengden kan du enkelt lage en kremet løksaus som passer perfekt til kjøttretter som pannebiff og klassiske kjøttboller. Bland inn kjøttdeig med litt vann for raske, smidige og saftige kjøttboller. En praktisk løsning for å gjøre matlagingen både enkel og full av smak.
Alpnaerings Løksuppe er et smart valg for de som leter etter bekvemmelighet og smak i en og samme pakke.