• Eksklusive produkter
  • Fornøyd Kunde Garanti
  • Sveitsisk kvalitet

Kjøttdeigrull

klocka  45 min

  4 port

Lag en rask og enkel kjøttkake tilberedt med Alpnaerings Løksuppe som erstatter egg og brødsmuler. Smaksatt med vårt aromatiske Pepperkrydder for ekstra smak. Enkelt, smakfullt og perfekt for hele familien.


Beskrivelse

En kjøttkake som er både enkel og smakfull, tilberedt med Alpnaerings Løksuppe som erstatter egg og brødsmuler. Dette smarte trikset gjør retten rask og enkel å tilberede. For en unik vri kan Pepperkrydder enkelt erstattes med Steinsoppsuppe pulver. Denne kjøttkaken er ideell til hverdagsmiddager, da den både sparer tid og tilfredsstiller smaksløkene. Server med favorittsiden din og nyt et hjemmelaget måltid som hele familien vil elske.

 


Ingredienser

Kjøttdeig 500 g
Vann 4 ss
Løksuppe 3 ss
Pepperkrydder 1 ts

 


Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 180°C
  2. Bland alle ingrediensene og form til en rull på ca 20 cm.
  3. Stek rullen på alle sider på middels varme til den har fått en fin overflate.
  4. Legg så i en ildfast form og stek i ca 40 min.
Tips! Du kan erstatte vann med melk eller fløte. Du kan også smaksette kjøttdeigrullen med 1 ss Steinsoppsuppe pulver for en fyldig og kremet smak.

 


Produkter i receptet

 


Fler Oppskrifter