• Eksklusive produkter
  • Fornøyd Kunde Garanti
  • Sveitsisk kvalitet

Laks med Cornflakespanering

klocka  20 min

  4 port

Laks med sprø cornflake-panering og smak fra Alpnaerings Pepperkrydder eller Sitronpepper er en enkel måte å få både tekstur og karakter i en rett. Den milde laksen får et løft av aromaen fra krydderne og en herlig gyllen overflate. En lett å tilberede rett med både smak og crunch.


Beskrivelse

Denne laksen får en sprø og smakfull overflate takket være en panering med knuste cornflakes, som gir både crunchiness og et vakkert gyllent utseende. Smak til med Alpnaerings pepperkrydder for en varm, aromatisk tone, eller velg sitronpepper for en sunnere smaksprofil med syrlig karakter. Krydderblandingene forsterker den milde smaken til laksen uten å overdøve den, og skaper en velbalansert rett. Laksen kan tilberedes i ovn eller i stekepanne avhengig av ønsket tekstur, og passer utmerket til en frisk salat, ovnsstekte grønnsaker og en kald saus.

 


Ingredienser

Laksfilé 4 stk
Japansk soya 3 ss
Honning 1 ss
Cornflakes  
Pepperkrydder eller Sitronpepper 1-2 ts

 


Slik gjør du

  1. Bland soyasausen med honningen og litt pepper.

  2. Knus cornflakes i en egen bolle.

  3. Vend laksefileten i marinaden og deretter i cornflakes.

  4. Stek med litt olivenolje til laksen er gyllen og server med en frisk salat.

 


Produkter i receptet

 


Fler Oppskrifter