• Eksklusive produkter
  • Fornøyd Kunde Garanti
  • Sveitsisk kvalitet

Grillet Ribbe

klocka  25 min

  4 port

Nyt saftig og smakfull marinert ribbe, perfekt krydret med Alpnaerings Marinad-krydder. Hver bit tilbyr en eksplosjon av smak og en øm tekstur. Perfekt til både grillkvelder og festmiddager.


Beskrivelse

Oppdag en ekstraordinær smaksopplevelse med vår marinerte ribbe, krydret med Alpnaerings Marinade, BBQ Mix og Piccante Chili. Marinaden trenger dypt inn i kjøttet, og resulterer i utrolig mør og saftig ribbe som faller av beinet. Grillet til perfeksjon, er disse ribbeina en sann fryd for både øyet og ganen. De passer like godt til en festlig grillkveld som til en luksuriøs søndagsmiddag.

 


Ingredienser

Ribbe 1 ½ kg
Løk ½ stk
Rapsolje 4 ss
Balsamicoeddik 1 ss
Honning 1 ss
Soya 1 ss
Ketchup 1 ss
Sennep

1 ss

Marinade 1 ss
BBQ-Mix 1 ss
Piccante Chili 1 ts

 


Slik gjør du

  1. Finhakk løken og bland med de resterende ingrediensene for å lage en fin marinade.
  2. Ha marinaden sammen med kjøttet i en form og la marinere i kjøleskapet i 24 timer (minst 4 timer).
  3. Før steking eller grilling, tørk kjøttet litt med tørkepapir slik at marinaden ikke brenner seg fast i den varme oljen.
  4. I mellomtiden snur du ribba fra tid til annen og pensler den med den resterende marinaden. På denne måten blir de fine og sprø, tørker ikke ut og går lett av beinet.
Tips! Kan også stekes midt i ovnen i ca 1 ½ time, 150°C.

 


Produkter i receptet

 


Fler Oppskrifter