• Eksklusive produkter
  • Fornøyd Kunde Garanti
  • Sveitsisk kvalitet

Kremet Sopprisotto

klocka  25 min

  4 port

Prøv vår variant av risotto med Alpnaerings Steinsoppsuppe i stedet for buljong.


Beskrivelse

Du vil ikke gå glipp av denne varianten av klassisk risotto! I stedet for buljong tilberedes risottoen med Alpnaerings Steinsoppsuppe, som gir en kremet risotto med god smak av sopp.

 


Ingredienser

Risotto ris 300 g
Vann 1 l
Løk 1 stk
Revet parmesanost 1-2 dl
Smør 80 g
Steinsoppsuppe 3-4 ss

 


Slik gjør du

  1. Bland Steinsoppsuppe pulver i kaldt vann og kok opp.
  2. Skrell løken, skjær i fine terninger og fres i en kjele med litt smør.
  3. Tilsett risottorisen i løken, rør godt og surr lett. Etter ca 2 - 3 minutter, deglaser du med litt av suppen. Risen skal bare dekkes med væske.
  4. Rør risottoen jevnlig over middels varme og tilsett den varme suppen gradvis. På denne måten absorberer risen væsken best og resultatet blir en kremet risotto. Etter 15-20 minutter vil risottoen være fast til bitt.
  5. Rør til slutt inn resten av smøret og parmesanen i risottoen og server.

 


Produkter i receptet

 


Fler Oppskrifter