• Eksklusive produkter
  • Fornøyd Kunde Garanti
  • Sveitsisk kvalitet

BBQ Jackfruit Sandwich

klocka  50 min

  4 port

Vår pulled jackfruit BBQ sandwich er et must-prøve for alle som leter etter et plantebasert alternativ. Enkel å lage og utrolig deilig!


Beskrivelse

BBQ Jackfruit Sandwich, en smakfull og saftig opplevelse tilberedt med Alpnaerings BBQ-Mix. Denne veganske favoritten kombinerer den unike smaken av BBQ-krydret jackfruit med en kremet coleslaw, servert i perfekt ristede hamburgerboller. BBQ-blandingen gir en autentisk grillsmak som forsterker hver bit, mens den saftige jackfrukten tilbyr en kjøttfull tekstur som vil lure selv den mest hardhendte kjøttelskeren. Perfekt til både lunsj og middag.

 


Ingredienser

Hamburgerbrød 4 stk

BBQ-saus

Passerte tomater 300 g
Løk ½ stk
Lønnesirup 3 ss
BBQ-mix 1 ss
Eplecidereddik 1 ss
Olivenolje 1 ss

Coleslaw

Rödkål (liten) 1 stk
Vegansk majones 2 ss
Olivenolje 1 ss
Lønnesirup 1 ss
Limejuice 1 ss
Salt & Pepper  

Pulled Jackfruit

Jackfrukt i lag ca 600g
Soya 2 ss
Olivenolje 1 ss


Slik gjør du

  1. Fjern stilken fra rødkålen og skjær i fine strimler.
  2. Bland majones, lønnesirup, limejuice og Nahrin olivenolje i en bolle og smak til med salt og pepper.
  3. Bland rødkålen godt med dressingen og sett til side.
  4. Finhakk halvparten av løken. Varm 1 ss olje i en panne og stek løken i 5 minutter.
  5. Tilsett passata, lønnesirup, eplecidereddik og BBQ-miks, smak til med salt og pepper og la det småkoke på lav varme i 20 minutter.
  6. Tøm jackfrukten og skyll godt med kaldt vann. Riv for hånd og finhakk den harde bunndelen og kjernene med en kniv.
  7. Varm 1 ss olivenolje i en panne og stek jackfrukten i 5 minutter, tilsett deretter 2 ss soyasaus og stek i ytterligere 20 minutter. Tilsett BBQ saus og bland godt.
  8. Rist hamburgerbrødene på snittsiden i vegansk smør til de er gyldenbrune.
  9. Legg rikelig med pulled BBQ jackfruit på de ristede brødene, pynt med litt coleslaw og nyt.
Tips! Bruk kun ung jackfruit i saltlake, moden jackfruit i sirup er søt og myk og passer ikke til salte retter.

 


Produkter i receptet

 


Fler Oppskrifter