• Eksklusive produkter
  • Fornøyd Kunde Garanti
  • Sveitsisk kvalitet

BBQ Tofu

klocka  20 min

  4 port

Disse enkle grillspydene med tofu og ananas gir en forfriskende vegetarisk variasjon til grillen. Sødme fra ananas kombinert med BBQ-Mix gir en smak som ikke lar seg motstå.


Beskrivelse

Disse enkle grillspydene med tofu og ananas gir en forfriskende vegetarisk variasjon til grillen. Sødme fra ananas kombinert med BBQ-Mix gir en smak som ikke lar seg motstå.

 


Ingredienser

Marinade

Olivenolje 4 ss
Ananasjuice 4-5 ss
Riseddik 2 ss
Ketchup 2 ss
Rørsukker 2 ss
Soya 1 ss
Maisstivelse 1 ss
BBQ-Mix 1 ss
Hvitlökskrydder 1-2 ts

Tofu spyd

Tofu 800 g
Paprika 2 stk
Rødløk 2 stk
Ananas ½ stk

 


Slik gjør du

  1. Bland marinaden i en bolle. 
  2. Skjær tofuen i ca. 3 cm terninger, ha i bollen med marinaden og rør forsiktig. Mariner i minst 2 timer, men gjerne over natten.
  3. Bløtlegg trespydet i lunkent vann i 10 minutter. Forbered grillen.
  4. Skjær ananasen i ca. 3 cm terninger, skrell og kvart løken, vask paprikaen, fjern frøene og skjær dem i ca. 3 cm biter.
  5. Legg vekselvis paprika, ananas, løk og tofu på spydet. Sett den resterende marinaden til side for å pensle på spydene når du steker.
  6. Grill spyden, gjerne på en grillplate, i 5-8 minutter. Snu dem forsiktig flere ganger i mellomtiden og pensle med marinade.
Tips! Tofu- og ananasspydene smaker best hvis marinaden får stå over natten.

Tips! I stedet for på grillen kan spyttet også tilberedes i en ribbet stekepanne.

 


Produkter i receptet

 


Fler Oppskrifter