• Eksklusive produkter
  • Fornøyd Kunde Garanti
  • Sveitsisk kvalitet

Blomkålvinger

klocka  45 min

  4 port

Utforsk den fantastiske verdenen av vegetariske smaksopplevelser med våre blomkålbaserte "kyllingvinger".


Beskrivelse

Utforsk den fantastiske verdenen av vegetariske smaksopplevelser med våre blomkålbaserte "kyllingvinger". Saftige blomkålbuketter, kjærlig krydret med Alpnaerings eksklusive krydder for en smakseksplosjon i hver bit. En sprø overflate dyppet i en deilig marinade, vegan eller ikke, disse "vingene" vil forføre smaksløkene dine på en uforglemmelig måte!

 


Ingredienser

Blomkålsvinger

Blomkålhode 1 st
Kullsyreholdig vann 3 dl
Mel 150 g
Maisstivelse 50 g
Olje 2 ss
Kyllingkrydder 2 ts

Marinade

Margarin 60 g
Eplecidereddik 4 ss
Ketchup 3 ss
Sukker 2 ts
Piccante Chili 2 ts
Hvitløkskrydder 1 ts

 


Slik gjør du

  1. Smelt margarin i en kjele.
  2. Rør inn eplecidereddik, ketchup, sukker, chilikrydder og hvitløkspulver. Varm opp under omrøring og sett marinaden til side.
  3. Skjær blomkål i små buketter.
  4. Bland mel, maisstivelse, kyllingkrydder, olje og vann i en bolle. Bland inn bukettene i røren.
  5. Stek dem deretter i 20 minutter på rist, med en plate med bakepapir under, ved 220°C. La dem avkjøles i 5 minutter.
  6. Dypp bukettene i marinaden og server umiddelbart.

Tips! Bruk gjerne fersk blomkål siden frossen blomkål inneholder mye væske som kan hindre marinaden i å bli absorbert.
Gjør oppskriften enkel vegansk ved å bruke vegansk margarin.

 


Produkter i receptet

 


Fler Oppskrifter