• Eksklusive produkter
  • Fornøyd Kunde Garanti
  • Sveitsisk kvalitet

Braisert Biff med Rødvinssaus

klocka  3 timer (20 min forberedelse)

  4 port

Nyt stekt biff med en fyldig og fyldig rødvinssaus, krydret med Alpnaerings pepperkrydder og oksekraft. En elegant rett som fremhever enhver spisebegivenhet. Perfekt for å imponere gjestene med smak og kvalitet.


Beskrivelse

Oppdag den ultimate nytelsen med vår stekte biff, tilberedt til perfeksjon og servert med en fyldig rødvinssaus. Alpnaerings pepperkrydder gir kjøttet en dyp og aromatisk smak, mens kjøttbuljongen vår tilfører en rik umami. Hver bit av den møre roastbiffen smelter i munnen din, noe som gjør denne retten til et uimotståelig høydepunkt på middagsbordet. Enkel å tilberede, men imponerende å servere, denne retten er perfekt for både familiemiddager og festlige anledninger.

 


Ingredienser

Biffstek 800 g
Vann 7 ½ dl
Rødvin 7 dl
Løk 1 st
Gulrot 1 st
Palstinakk 1/4 st
Rapsolje 2 msk
Tomatpuré 2 msk
Kjøttbuljong 3-4 tsk
Pepperkrydder efter smak

 


Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 180°C.
  2. Skjær gulrøtter, løk og pastinakk i grove terninger.
  3. Tørk kjøttet og krydre godt med Pepperkrydder på alle sider. Stek biffen godt på alle sider i en varm stekepanne med rapsolje og legg den deretter i en ildfast form med lokk.
  4. Ha grønnsakene i stekepannen og brun dem til de får farge. Tilsett tomatpuré og stek i et minutt til.
  5. Kok opp med rødvin og la det småkoke i 7-10 minutter.
  6. Tilsett deretter vann og kjøttbuljong. Når kjøttbuljongen er helt oppløst, heller du væsken i bakebollen.
  7. Stek steken i ovnen med lokket lukket i 2 til 2,5 timer.
  8. Før så sausen gjennom en sil og smak eventuelt til med maisenna til ønsket konsistens.

 


Produkter i receptet

 


Fler Oppskrifter