• Eksklusive produkter
  • Fornøyd Kunde Garanti
  • Sveitsisk kvalitet

Festfilet

klocka  1 ½ timmer

  4 port

Skjem bort vennene dine eller skap et minneverdig måltid til festen med vår saftige svinefilet, smaksatt med Alpnaerings Hvitløkspepper og Parsillade.


Beskrivelse

Hver bit er en kombinasjon av den møre svinefileten og de dype smakene fra pepper, hvitløk og persille, noe som gir en uimotståelig smaksopplevelse. Alpnaerings unike krydderblandinger gir en perfekt balanse av krydder og urter til hver bit. Enten det er en avslappet sammenkomst med venner eller en festlig høytidsmiddag, vil denne retten imponere og skape gode minner ved ditt spisebord.

 


Ingredienser

Svinefilet 1 st
Parsillade 1-2 ts
Hvitløkspepper 1 - 2 ts

 


Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 90°C.
  2. Rens fileten og rull den i Parsillade og Hvitløkspepper.
  3. Brunes på middels varme.
  4. Legg fileten i en ildfast form og sett den inn i ovnen til temperaturen på kjøttet viser 64°C. Ta ut kjøttet og la det hvile en times tid.
  5. Skjær fileten i 3-4 mm tynne skiver og legg den på en seng av ruccolasalat, strø revet parmesan over og drypp videre litt balsamicoeddik over.

 


Produkter i receptet

 


Fler Oppskrifter