• Eksklusive produkter
  • Fornøyd Kunde Garanti
  • Sveitsisk kvalitet

Grillet Fisk med Basilikumvinaigrette

klocka  35 min

  4 port

Nyt grillet fisk med en frisk og aromatisk basilikumvinaigrette. Den perfekte kombinasjonen av mild fisk og syrlig vinaigrette får frem smakene på en deilig måte. En enkel og elegant rett for alle anledninger.


Beskrivelse

Nyt en enkel, men elegant grillet fiskerett servert med en frisk og smakfull basilikumvinaigrette. Den milde smaken til fisken fremheves av den aromatiske basilikumen, mens syrligheten i vinaigretten skaper en perfekt balanse og fremhever den naturlige smaken til den grillede fisken. Denne retten er enkel å tilberede, men gir et sofistikert preg på tallerkenen, noe som gjør den ideell for både hverdagsmiddager og spesielle anledninger. Kombiner med favorittgrønnsakene dine eller en lett salat for et komplett måltid.

 


Ingredienser

Hvit fiskefilet 500 g
Zucchini 1 stk
Sjalottløk 2 stk
Cherrytomater 250 g
Grønnsaksbuljong, färdig ½ dl
Olivenolje 4 ss
Hvit balsamicoeddik 3 ss
Havurtesalt & Pepperkrydder etter smak
Basilikum ½ bunt
Kapers 1 ts

 


Slik gjør du

  1. Sjekk fisken for bein og skjær i biter på ca. 3 cm. Skjær zucchinien i skiver på ca. 1 cm. Del sjalottløken i kvart.
  2. Legg fisk, zucchini, sjalottløk og cherrytomater vekselvis på 4 spyd, pensle med ca. 2 ss olivenolje og smak til med litt salt og pepper.
  3. Finhakk basilikum og kapers. Bland begge med grønnsaksbuljong, de resterende 2 ss olivenolje og eddik. Smak til med salt og pepper.
  4. Grill fiskespydene i ca 4 minutter på hver side. Server med basilikumvinaigretten.

 


Produkter i receptet

 


Fler Recept