• Eksklusive produkter
  • Fornøyd Kunde Garanti
  • Sveitsisk kvalitet

Kylling i kremet sitronsaus

klocka  45 min

  4 port

Prøv denne oppskriften for et deilig måltid som garantert vil bli en favoritt!


Beskrivelse

Å steke kyllingfilet med sitronpepper og servere den i en kremet sitronsaus er en herlig kombinasjon av smaker. Kyllingen får en frisk og krydret touch med Alpnaering sitronpepper, mens den kremede sausen gir en myk og fyldig smak. Dette er en rett som er enkel å lage, men likevel imponerende for smaksløkene.

 


Ingredienser

Kyyllingfileter 4 st
Kycklingbuljong, ferdig 3 dl
Crème fraiche 2 dl
Sjalottløk 1 st
Sitron ½ st
Mel 2 msk
Smør 1-2 msk
Sitronpepper 1 msk 
Maisstivelse 2 tsk

 


Slik gjør du

  1. Krydre filetene rikelig med sitronpepper og dryss lett med mel.
  2. Smelt smør i en stekepanne og stek filetene til de er gyldne, ca. 3 minutter på hver side.
  3. Legg kyllingen til side og i samme stekepanne, stek finhakket sjalottløk.
  4. Tilsett buljong, crème fraîche og sitronskall og la det småkoke i noen minutter.
  5. Bland 1 ss sitronsaft og maisstivelse og tilsett i sausen. Kok opp og la småkoke i noen minutter.
  6. Legg kyllingen tilbake i stekepannen og sett på lokk. La det småkoke på middels varme i 5-10 minutter avhengig av tykkelsen på filetene.
  7. Server med ris, grønnsaker og en skive sitron.

 


Produkter i receptet

 


Fler Oppskrifter