Så gör du
- Forvarm ovnen til 180°C.
- Vask og kutt grønnsakene i mindre biter.
- Bland sammen kremost, finhakket persille, eggeplommer, strøbrød, sitronskall (zest) og sitronpepper i en bolle.
- Del kyllingfiletene på langs og bank dem forsiktig flate.
- Fordel kremostblandingen jevnt mellom filetene og rull dem sammen. Bruk tannpirkere for å holde rullene sammen om nødvendig. Krydre med sitronpepper.
- Hell olivenolje i en ildfast form eller på en bakepapirkledd stekeplate, og dryss litt salt og pepper over.
- Legg grønnsaker og kyllingrullader i formen. Pass på at rulladene ikke ligger oppå grønnsakene.
- Sett formen midt i ovnen og stek i ca. 30 minutter.
Tips! For en sprøere overflate, stek kyllingrulladene i en stekepanne i ett minutt på hver side før de stekes i ovnen, eller bruk 230°C grillfunksjon de siste minuttene.