• Eksklusive produkter
  • Fornøyd Kunde Garanti
  • Sveitsisk kvalitet

Smashed poteter

klocka  30 min

  4 port

Nyt knuste poteter, sprøbakt og krydret med Alpnaerings Paprikakrydder og Hvitløk & Urter. En perfekt kombinasjon av smakfull paprika og aromatisk hvitløk som forsterker hver bit. En enkel, men deilig rett for enhver anledning.


Beskrivelse

Uimotståelige knuste poteter, hvor hver potet først kokes og deretter knuses forsiktig før den stekes til sprø perfeksjon. Krydret med Alpnaerings paprikakrydder og hvitløk og urter. Den sprø overflaten sammen med den myke innsiden skaper en herlig kontrast som tilfredsstiller både øyne og smaksløker. Denne potetretten er enkel å tilberede og passer perfekt som et smakfullt tilbehør til både kjøtt- og vegetarretter. Perfekt hvis du har rester av kokte poteter fra dagen før.

 


Ingredienser

Poteter, kokte 1 kg
Olivenolje 4 ss
Brødsmuler 1 ss
Paprikakrydder ½ ts
Hvitløk & Urter ½ ts
Salt ½ ts

 


Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200°C, varmluft.
  2. Bland olivenolje og krydder. Rør så inn brødsmulene.
  3. Legg de kokte potetene på en stekeplate dekket med bakepapir. Press potetene forsiktig ved hjelp av for eksempel et glass.
  4. Pensle potetene med krydder- og brødsmuleblandingen med en pensel slik at hele poteten dekkes.
  5. Stek i 15-18 minutter.
Tips! Server med dipp på creme fraiche og salatblanding.

 


Produkter i receptet

 


Fler Oppskrifter