• Eksklusive produkter
  • Fornøyd Kunde Garanti
  • Sveitsisk kvalitet

Sopptoast

klocka  15 min

  2-4 port

Lag en luksuriøs, kremaktig sopptoast med Alpnaerings krydder. Nyt hvert eneste bit av denne eksklusive skapelsen.


Beskrivelse

Har du plukket sopp som du ikke vet hva du skal gjøre med? Da er denne oppskriften på sopptoast helt perfekt! Den delikate kombinasjonen av smak fra soppen og krydderene gir en smaksrik og tilfredsstillende rett som passer til alle anledninger.

 


Ingredienser

Surdeigsbrød eller Rugbrød  4 skiver
Sjampinjonger  200 g
Kantareller  200 g
Løk 1 stk
Crème fraiche 2 dl
Bacon, terninger 50 g
Smør 1 ss
Løkkrydder 1-2 ts
Hvitløkskrydder ½-1 ts
Piccante Chili ½-1 ts

 


Så gör du

  1. Rens alle soppe, skjær dem i båter og stek dem gylne i smør.
  2. Tilsett den hakkede løken, baconterningene og krydder. La det frese en stund.
  3. Rør inn crème fraîche og la det småkoke til det blir kremet.
  4. Fordel sopprøren over et ristet rug- eller surdeigsbrød og nyt!

 


Produkter i receptet

 


Fler Oppskrifter