• Eksklusive produkter
  • Fornøyd Kunde Garanti
  • Sveitsisk kvalitet

Spinatsuppe med Sopp

klocka  20 min

  4 port

Nyt en jevn og smakfull spinatsuppe, laget med Alpnaerings fettfrie grønnsaksbuljong og hvitløkskrydder. En næringsrik og smakfull suppe som varmer både kropp og sjel. Perfekt for et raskt og sunt måltid.


Beskrivelse

En god og næringsrik spinatsuppe, hvor hver skje byr på en dyp og fyldig smak. Alpnaerings grønnsaksbuljong gir suppen en smakfull, fettfri base, mens hvitløkskrydder tilfører en subtil, aromatisk tone som får frem spinatens naturlige sødme. Denne suppen er enkel å tilberede, noe som gjør den til et perfekt valg for både ukedagslunsjer og enkle middager. Server med et godt brød til et komplett måltid som metter og gir energi.

 


Ingredienser

Vann 6 dl
Fløte 1 dl
Spinat 200 g
Sopp 200 g
Eggeplomme 2 stk
Løk 1 stk
Smør 1 ss
Grønnsaksbuljong 2 ts
Hvitløkkrydder ½-1 ts
Havurtesalt & Pepperkrydder etter smak

 


Slik gjør du

  1. Skjær spinaten i strimler og soppen i skiver. Finhakk løk.
  2. Varm smør i en gryte og stek løken med Hvitløkskrydderet.
  3. Tilsett soppen og stek i 3-4 minutter.
  4. Legg spinaten ned og vent et minutt.
  5. Hell over vann og tilsett Grønnsaksbuljong. La småkoke under lokk i 3-4 minutter.
  6. Tilsett fløte og kok opp igjen. Smak til med salt og pepper.
  7. Rett før servering tar du gryten av varmen og rører forsiktig inn eggeplommene.

 


Produkter i receptet

 


Fler Oppskrifter