• Eksklusive produkter
  • Fornøyd Kunde Garanti
  • Sveitsisk kvalitet

Varm aspargessalat

klocka  45 min

  4 port


En hit for enhver brunch. Alpnaerings Citronpeppar harmoniserer med sin karakteristiske friskhet av sitron på en herlig måte med den hvite aspargesen.


Beskrivelse


Dette er en deilig oppskrift på varm aspargessalat perfekt for en brunch eller en lett lunsj. Hvit asparges bakt i ovnen med smør, sukker og Alpnaerings Citronpeppar, gir en frisk og krydret smak. Serveres med skiver av skinke, kokte egg, vårløk, revet parmesanost og en forfriskende dressing laget av gresk yoghurt og sitronsaft. En smakfull og fargerik tallerken som vil glede smaksløkene dine og imponere gjestene dine!

 


Ingredienser

 Hvit asparges 1 kg
 Egg  3stk
 Skinke 200 g
 Vårløk 2 stilker
 Gresk yoghurt 1 dl
 Parmesanost 40 g
 Smør 20 g
 Sitron ½ stk
 Sitronpepper 1 ts
 Sukker 1 klype
 Salt & Pepper etter smak

 


Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 200°C, varmluft.
  2. Rens og del aspargesen.
  3. Legg den i en ildfast form og tilsett smør, sukker og Alpnaerings Citronpeppar.
  4. Dekk formen med bakepapir og stek i 30 minutter.
  5. Bland gresk yoghurt med sitronsaft, salt og pepper.
  6. Kok eggene i 6-8 minutter. Skrell og skjær dem i båter.
  7. Skjær vårløken i tynne ringer.
  8. Server aspargesen toppet med skinke, egg, vårløk, parmesanost og yoghurtdressing.

 


Produkter i receptet

 


Fler Oppskrifter