• Eksklusive produkter
  • Fornøyd Kunde Garanti
  • Sveitsisk kvalitet

Sprø Tofu

klocka  45 min

  4 port


Den friske tonen av sitron og den milde krydderheten av pepper kombineres i denne sprøe sitronpeppertofuen for en perfekt blanding.


Beskrivning

Sprø, ovnsbakt tofu med Alpnaerings Sitronpepper er en enkel og deilig rett som passer perfekt som en lett lunsj eller som en del av en smakfull middag. Den sprø overflaten og den friske smaken av sitronpepper gir tofu en unik twist som vil overraske og glede smaksløkene dine.

 


Ingredienser

Sprø Tofu

Tofu 400 g
Maisstivelse 4 msk
Soya 1 ½ msk
Sitronpepper 1 ½ tsk

Sitronpepparsås

Sitron 1 st
Lønnesirup 5 msk
Sitronskall 1 tsk
Maizena 1 tsk
Sitronpepper 1 tsk


Slik gjør du

  1. Press tofu for å fjerne så mye væske som mulig og skjær deretter i biter.
  2. Bland maisstivelse og Citronpeppar.
  3. Bland tofu med soyasaus. Tilsett deretter maisstivelse- og Citronpeppar-blandingen og rør til bitene er godt dekket.
  4. Legg tofu-bitene på en bakeplate dekket med bakepapir og stek i ovnen på 220°C i 15-20 minutter til de er gyllenbrune. Begynn å lage sausen mens tofun tilberedes.
  5. I en liten kjele, press saften fra en sitron og tilsett lønnesirup, Citronpeppar og sitronskall.
  6. Bland sammen 1 ts kaldt vann med maisenna og tilsett deretter i sausen.
  7. Kok opp sausen og la den småkoke i 5 minutter eller til sausen tykner. Ta av fra varmen og la stå i 5 minutter.
  8. Dekk de ferdigstekte tofubitene med sausen og server med ris og grønnsaker.

 


Produkter i receptet